De gayscene

 

Pink Unity is een project voor en door jongens en mannen uit de Amsterdamse gay-scène, ondersteund door Jellinek en GGD Amsterdam.

Op (seks)parties en in clubs geven zij objectief en open-minded voorlichting over veilig(er) gebruik van alcohol en andere drugs en veilig(er) seksgedrag.

Op de website MantotMan.nl biedt Pink Unity in samenwerking met de GGD Amsterdam ‘to the point’ informatie over de werking van verschillende drugssoorten, over de effecten van deze drugs en alcohol op je seksleven, over risico’s die je bij het gebruik sowieso loopt en over hoe je die risico’s kunt beperken.

Deze informatie is gemaakt voor homomannen die alcohol en/of andere drugs gebruiken in combinatie met seks. Je vindt hier informatie die speciaal voor gebruikende homomannen van toepassing is. Deze is bedoeld om je in staat te stellen om vooraf bewuste en geïnformeerde keuzes te maken zodat je de inherente risico’s kunt beperken.

Er is veel betrouwbare informatie over drugs. Er is echter weinig gedegen onderzoek gedaan naar de effecten van het mixen van drugs. Een deel van de informatie op deze site is daarom anekdotisch. De gebruikte citaten in de tekst komen uit interviews met homomannen die ervaring hebben met het gebruik van drugs en alcohol in een seksuele setting.

Het is belangrijk dat je beseft dat iedereen anders reageert op de verschillende drugs en alcohol. Houd je lichaam goed in de gaten en houd je kop erbij. Zorg ervoor dat je je verstand niet verliest door het gebruik van drugs of alcohol.

Ga naar het gedeelte Seks onder invloed in de mancyclopedie.

Deze website gebruikt cookies om (geanonimiseerde) gebruikersdata in te zien. Lees meer in ons privacybeleid.