Celebrate Safe

Celebrate Safe is een platform met tips en betrouwbare informatie over bewust en veilig feesten.

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs.

De organisatoren die Celebrate Safe ondersteunen zetten zich al langere tijd in voor het veilig bezoeken van evenementen en zijn zich er van bewust welke risico’s dit met zich mee brengt.

↑ Terug naar menu↑ Terug naar boven

Unity & Celebrate Safe§

Samen met clubeigenaren en organisatoren hebben we de Celebrate Safe campagne opgezet om bezoekers van evenementen en clubs op een laagdrempelige manier te wijzen op de risico’s gerelateerd aan uitgaan, en hoe deze risico’s te beperken. Denk aan alcohol, drugs maar ook aan gehoorschade en onveilige seks.

Via deze campagne krijgen we nu de mogelijkheid om de uitgaanssector zelf hier nog actiever bij te betrekken. Dat is heel belangrijk. Zij zijn namelijk een belangrijk onderdeel van onze scene, zij organiseren de feesten waar wij graag komen. Door Unity en haar voorlichting actief en openlijk te ondersteunen geven ze aan dat ook zij betrokken zijn bij de gezondheid en veiligheid van hun bezoekers. Dit maakt onze boodschap nog een stuk krachtiger.

Op Celebrate Safe feesten zal onze stand een ‘Celebrate Safe stand supported by Unity’ zijn. Op de floorplan kun je ons terugvinden via het Celebrate Safe logo.

Check de website van Celebrate Safe voor meer informatie over de campagne en bekijk daar welke clubs en organisatoren ons ondersteunen.

↑ Terug naar menu↑ Terug naar boven

Party Panel§

Om ervoor te zorgen dat onze voorlichting aansluit bij wat jullie doen, denken en willen hebben we het Party Panel opgezet. Dit is een semi-panel waarbij we uitgaanders elk half jaar, online en anoniem, een aantal vragen voor willen leggen.

Ga jij wel eens uit en wil je meedenken en ons helpen met de invulling van deze campagne?

Word dan lid.

Heb je vragen over Celebrate Safe of wil je iets met ons delen? Mail ons dan via info@celebratesafe.nl.

Deze website gebruikt cookies om (geanonimiseerde) gebruikersdata in te zien. Lees meer in ons privacybeleid.