Pink Unity

Pink Unity is een peer-to-peer-project voor en door jongens en mannen uit de Amsterdamse gayscene, ondersteund door Jellinek en GGD Amsterdam. Op (seks)parties en in clubs geven de peer educators van Pink Unity objectief en open-minded voorlichting over veilig(er) gebruik van alcohol en andere drugs en veilig(er) seksgedrag.

↑ Terug naar menu↑ Terug naar boven

Peer worden bij Pink Unity?§

Praat je graag over drugs en seks? Deel je deze kennis graag met andere mannen die seks hebben met mannen? Meld je dan aan om peer educator te worden bij Pink Unity.

In clubs en op (seks)feesten geven de vrijwilligers van Pink Unity objectief en open-minded voorlichting over veilig(er) gebruik van alcohol en andere drugs en veilig(er)e seks. De feesten die Pink Unity bezoekt weerspiegelen de verschillende subculturen binnen het Amsterdamse gay en queer uitgaansleven. Onze vrijwilligers worden getraind tot peer educator; deze training duurt 2,5 dag (twee zaterdagen en één woensdagavond). Nadat je deze training hebt afgerond, ben je klaar om voorlichting te geven op feesten!

Als peer educator ben je 4 keer per jaar aanwezig bij de vergaderingen van Pink Unity. Daarnaast worden er regelmatig expertmeetings georganiseerd om jouw kennis te vergroten. Je gaat mee naar minimaal 6 feesten per jaar om daar voor te lichten.

↑ Terug naar menu↑ Terug naar boven

Meld je aan§

Om vrijwilliger te worden bij Pink Unity word je eerst uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek van een uur leggen wij uit wat vrijwilligerswerk voor Pink Unity precies inhoudt en wat de verwachtingen zijn. Vervolgens kijken we of er een match is en of je bij ons als peer educator aan de slag kunt gaan.

Mail naar pink@unity.nl om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Volg ons op Facebook en Instagram.

↑ Terug naar menu↑ Terug naar boven

English§

All communication of Pink Unity is in Dutch. Would you like to contribute but you don’t speak Dutch? Contact us via pink@unity.nl. We are very interested to talk with non-Dutch speakers about how they could be included in the project.

↑ Terug naar menu↑ Terug naar boven

Data eerstvolgende training§

Zaterdag 15 juni 10:00-17:00
Woensdag 19 juni 19:30-22:00
Zaterdag 22 juni 12:00-17:00

Deze website gebruikt cookies om (geanonimiseerde) gebruikersdata in te zien. Lees meer in ons privacybeleid.